نمونه رای درباره نحوه شکایت از  کمیسیون ماده ۱۰۰ در دیوان عدالت اداری

دعاوی دیوان عدالت اداری دعاوی شهرداری ها دعاوی ملکی

نحوه شکایت از کمیسیون ماده ۱۰۰ در دیوان عدالت اداری / نحوه شکایت از کمیسیون ماده ۱۰۰ در دیوان عدالت اداری از جهت اینکه چه شخصی خوانده دعوی است،موضوع این مطلب است.

پرونده ماده ۱۰۰ در پی اعلام تخلفات توسط شهرداری در کمیسیون ماده ۱۰۰ مطرح می گردد.

کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مرجع رسیدگی به تخلفات ساختمانی محدوده و حریم شهر است.

کمیسیون و مسوولین دبیرخانه ماده ۱۰۰ و اعضای کمیسیون به عنوان مرجع داوری و قضاوت در مورد تخلفات ساختمانی نمی توانند طرف شکایت از رای ماده صد قرار گیرند.

به گفته وکیل شهرداری و کمیسیون های آن ( مسعود فریدنی ) در مورد نحوه شکایت از رای کمیسیون ماده ۱۰۰ در دیوان عدالت اداری باید دانست:

معمولاً خوانده یا متشاکی در دادخواست شکایت از رای کمیسیون ماده در دیوان عدالت اداری به این شکل درج می گردد:

شهرداری ….مثلا تهران (کمیسیون تجدیدنظر ماده ۱۰۰ شهرداری)

در زیر نمونه دادنامه ای در مورد چگونگی شکایت از رای کمیسیون ماده ۱۰۰ در دیوان عدالت اداری و نحوه تنظیم دادخواست اعتراض به رای ماده ۱۰۰ ارائه می گردد:

نمونه رای درباره نحوه شکایت از کمیسیون ماده ۱۰۰ در دیوان عدالت اداری

شکایت به طرفیت مدیریت کمیسیون های ماده ۱۰۰ قانون شهرداری

رسیدگی به شکایت از مدیریت کمیسیون های ماده صد شهرداری ، خارج از حدود صلاحیت دیوان عدالت اداری می باشد

شماره دادنامه: ۹۳۰۹۹۷۰۹۵۵۳۰۰۰۰۶

رای نظر به این که اولاً – ۱- شکایت به نام آقای ع.ق اعلام ، لکن دادخواست و لایحه پیوست از قول وی و از سوی آقای م.ز به عنوان وکیل شاکی نوشته شده ؛ ۲- در ستون مربوط به مشخصات وکیل ، نام وی اعلام و سپس لاک کاری شده و توضیحی هم داده نشده است.

 ۳- امضا بدون اعلام مشخصات تحریر شده و به نظر می رسد مربوط به وکیل بوده و از ناحیه مراجع قضایی نیز تاُیید نشده تا مشخص کننده هویت امضاء کننده آن باشد.

 ۴- وکالت نامه ای نیز در پرونده نیست .

 ۵- لایحه پیوست نیز که به نام وکیل است فاقد امضاء می باشد و لذا سمت شاکی در وضع فعلی محرز نیست.

 ثانیاً – شکایت به طرفیت مدیریت کمیسیون های ماده صد نیز خارج از مصادیق بند ۲ ماده ۱۰ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری است.

فلذا و مستنداً به بند ماده ۵۳ قانون مذکور قرار رد شکایت صادر می گردد.

قرار صاده وفق ماده ۶۵ قانون مزبور ظرف ۲۰ روز پس از ابلاغ ، قابل تجدیدنظر در شعب تجدیدنظر دیوان است

رئیس شعبه ۳۰ دیوان عدالت اداری

رای

با بررسی اوراق و محتویات پرونده و مندرجات پرونده بدوی متشکله و مداقه در مفاد دادخواست تفدیمی بدوی و تجدیدنظر ، ملاحظه می شود که در دادخواست تقدیمی آقای م. به عنوان وکیل قانونی آقای ع.ق ، مبادرت به تقویم دادخواست و لایحه تنظیمی نموده و بر همین مبنا شعبه سی دیوان عدالت اداری سمت شاکی را احراز نموده و مبادرت به صدور قرار رد شکایت نموده است.

حالیه با توجه به مراتب فوق و محتویات و مندرجات پرونده و با عنایت به اینکه ایراد و اشکال موجه و مدللی که اساس دادنامه صادره را مخدوش نماید و در نتیجه موجبات نقض آن را فراهم نماید ارائه نگردیده و از نظر شکلی و رعایت اصول و تشریفات و مبانی استدلال نیز خالی از هرگونه ایراد و نقض قانونی می باشد.

 لذا مستنداً به ماده ۷۲ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری ، اعتراض مطروحه را غیر وارد تشخیص و حکم به تاُیید و استواری دادنامه تجدیدنظر خواسته [ به شماره ۹۲۰۹۹۷۰۹۰۳۰۰۲۷۷۴ – ۹۲/۸/۲۷] را صادر و اعلام می نماید.

 رای صادره قطعی است.

رئیس شعبه ۳ تجدیدنظر دیوان عدالت اداری – مستشار شعبه

منبع دادنامه : نمونه آراء پژوهشگاه قوه قضاییه

این مطلب با موضوع نحوه شکایت از کمیسیون ماده ۱۰۰ در دیوان عدالت اداری و در ارتباط به شکایت از رای ماده ۱۰۰ در دیوان عدالت اداری توسط وکیل متخصص کمیسیون ماده ۱۰۰ (مسعود فریدنی) تدوین گردیده است.

تلفن تماس وکیل : ۰۹۱۲۳۹۷۸۱۱۷

مطالب مرتبط :

۱-وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ در دیوان عدالت اداری

۲-نحوه تنظیم لایحه دفاعیه ماده ۱۰۰

۳-وکیل متخصص امور و دعاوی شهرداری در تهران

 

ارسال پاسخ

*